top of page

大健康

Public·14 members

Unde Esti Copilarie

Imi amintesc cu exactitate ziua in care, dupa ce am auzit la baietii mai mari de la bloc, am aruncat cu oua pe fereastra in oamenii care treceau pe trotuar. M-am inarmat cu 4 oua si de la etajul 4 la care stateam, m-am pus la panda. Victima, o femeie la vreo 60 de ani (cred) se apropia agale de punctul negru. La momentul potrivit am lansat artileria de oua. Nu stiu cate au atins-o, insa imediat s-au auzit de jos mesajele de dispret la adresa lansatorului. Speriat, am fugit de la geam si trecand in goana prin sufrageria unde era bunica-mea cu o prietena, m-am ascuns in sifonierul alor mei, sub niste haine de iarna. Se poate sa fi stat acolo 15 minute sau o ora, nu-mi dau seama, insa am iesit fiindca bunica-mea era deja disperata ca nu ma gasea si mai ales ca aflase de pocinogul pe care il produsesem. Victima, imbracata curat si frumos, aranjata, dichisita se ducea catre policlinica la un doctor cand o bestie de copil i-a zadarnicit gandurile. Intamplarea facea ca o cunostea pe vecina de sub noi (pensionara), la care a urcat sa se spele pe cap si sa-si curete hainele si careia i-a povestit tarasenia. Normal ca vecina s-a gandit imediat la mine si astfel, am fost desconspirat. M-am gandit cu inima cat un purice la momentul cand ai mei urmau sa soseasca de la serviciu si ce credeti? Pe cand le povestea bunica-mea, ei de-abia isi puteau stapani rasetul. Si contrar asteptarilor mele, am scapat fara sa fiu urecheat.

Unde Esti Copilarie

041b061a72

About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...
bottom of page